– Nu kan chokoladen hvile i fred

anniken

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.

– Efter et par uger med Coffee Zero gik det pludselig op for mig: Jeg havde ikke spist chokolade i lang tid. Og så jeg, der plejede at spise slik hver dag!

Anniken Johnsen smiler, mens hun fortæller om gamle læs. Men at være afhængig af sukker er alvorligt nok. Den 52-årige kvinden fra Ski i Norge har altid elsket slik, og hendes kost omfattede tit chokolade og lakrids.

– Jeg skubbede i mig ikke bare en, men flere! Det gav mig et rush der og da, men glæden forsvandt, så snart papiret løb tør. Der var noget tvangsmæssigt ved det, og jeg plejer at sige, at jeg var chokolademisafhængig, siger Anniken.

Helbredte trangen til slik

På trods af et stort sukkerindtag kunne Anniken holde sin vægt i skak, blandt andet gennem fysisk aktivitet. Men efter at hun måtte droppe styrketræning, steg vægten gradvist. Da hun stødte på oplysninger om, at Coffee Zero kunne reducere trangen til slik og bidrage til livsstilsændringer, besluttede hun sig for at tage affære.

– Jeg drikker kaffe hver dag alligevel, og tænkte, at jeg ikke havde noget at tabe. Men jeg turde næsten ikke håbe, at Coffee Zero rent faktisk ville kurere suget efter slik og bidrage til en bedre livskvalitet!

Bedre livskvalitet

Anniken har ikke helt mistet lysten til chokolade, men når hun går på indkøb, lader man normalt slikene være i fred. Der kan gå dage og uger mellem hver gang hun spiser slik.

– Når jeg først åbner en chokoladebar, hygger jeg mig med et par stykker i stedet for at fortære det hele med det samme, siger hun.

– Coffee Zero har været en stor hjælp for mig. Kaffen smager også godt, og den er billigere at købe i forhold til f.eks. Kaffekapsler. Jeg anbefaler det til andre, der kæmper med trang til slik. På mit morgenbord er det i det mindste kommet for at blive!

Sådan fungerer Coffee Zero

Coffee Zero indeholder chrom, som bidrager til den normale metabolisme af makronæringsstoffer som kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Derudover hjælper krom kroppen med at opretholde et normalt blodsukkerniveau.

 

Skjemabilde fordeler pbdk

Kaffen med chrom som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater og fedt

Ordinær pris 258 kr  NÅ KUN 129 kr

50%
RABAT
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord

Relaterte innlegg

Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

– Nu kan chokoladen hvile i fred

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.