5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Untitled design-46

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

Der er et stort antal skandinaver, der drikker kaffe hver eneste dag, og som ikke vågner ordentligt, før kaffekoppen rammer deres læber. For dem er det sorte guld absolut nødvendig for at fungere, så den første kop går lodret ned for at være klar til dagens gøremål.

Samtidig er det ikke kun for at få energi, at folk drikker kaffe. Det er normalt kaffen, der lægges på bordet i flotte lag, når man vil hygge sig lidt ekstra, og så er der normalt både to og tre krus pr. gæst. Men er al denne kaffe at drikke godt for dig? Ja! Ud over at forlænge levetiden har daglig forbrug af Coffee Zero flere fordele, og vi overvejer dem her.

1 – Udskift din morgenkaffe med Coffee Zero og få et rigtigt skub i den rigtige retning mod sundere vaner og en lettere hverdag!

De kaffebønner, der bruges i Coffee Zero, består af 100% arabica-bønner, hvilket giver en aromatisk kaffe med en kraftfuld og fyldig smag. En rå kaffebønne er grøn, lille og hård. Ved ristning af almindelig kaffe bliver kaffebønnen brun, og mængden af ​​chlorogensyre reduceres betydeligt. Ristet kaffe, du normalt drikker, produceres på denne måde.

Coffee Zero er derimod baseret på grønne kaffebønner, som igen indeholder det, vi kalder klorogensyre. I en kaffesammenhæng er dette meget specielt, og Coffee Zero er en af ​​meget få kaffe, der er baseret på ubrændte, grønne kaffebønner.

Gennem vores produktionsmetode behandler vi de grønne kaffebønner, så de ikke skal ristes, hvilket betyder, at vi er i stand til at passe på de aktive ingredienser, og få en kaffe rig på chlorogen syre, der påvirker dit stofskifte!

2 – Krom – Hverdagens helt, der hjælper dig med at slippe af med trangen til slik

Hver gang du drikker Coffee Zero, får du krom. Chrom har dokumenterede egenskaber, der er gavnlige for vægttab. Krom stabiliserer dit blodsukker og giver dig lyst til at opleve mindre trang til slik. Det vil derfor være lettere at gå lige forbi den “uimodståelige” chokolade i butikken, og turene for at kigge i køleskabet efter noget at nyde, bliver færre. Desuden er Krom vigtigt for nedbrydning af fedt og kulhydrater.

Disse egenskaber betyder, at din daglige kop kaffe Zero kan hjælpe din krop til ikke at opleve behovet for slik så meget. Absolut et godt træk, hvis du vil tabe dig!

3 – Rig på antioxidanter

Antioxidanter er afgørende for et sundt og godt helbred og er en samlebetegnelse for vitaminer, enzymer og andre vigtige stoffer. Disse er nødvendige for at holde iltmetabolismen i cellerne under kontrol, så vi ikke bliver syge.

En norsk undersøgelse undersøgte indholdet af antioxidanter i kaffe, frugt, te, vin, korn og grøntsager. Her fandt de ud af, at den største bidragyder til det samlede indtag af antioxidanter var kaffe, så flere kopper om dagen er bare et plus.

4 – Forbedrer fysisk præstation

Kaffe har vist sig at have en positiv indvirkning på, hvordan du udfører fysisk, såsom træning. En undersøgelse viste, at koffein i kaffe øgede ydeevnen med 11,2%, og at RPE (oplevet anstrengelse) er reduceret. En anden undersøgelse viser, at dem, der drak kaffe med koffein
før træning, præsenterede 12,3% bedre end dem, der drak koffeinfri kaffe.

5 – Giver dig mest energi

Dette punkt kommer måske ikke som en overraskelse, men i forhold til for eksempel energidrikke indeholder kaffe en hel del mere koffein – faktisk hele 18-28 mg mere pr. Dl. Hvis du også drikker kaffe sort, får du ikke sukker og andre usunde stoffer, du finder i energidrikke. Hvis du drikker Coffee Zero, der indeholder krom, får du mindre søde trang og dermed en endnu sundere livsstil!

Kampagnepris – kun i denne uge!

Vi fejrer over 850.000 solgte pakker og giver dig mulighed for at købe den bedst sælgende Coffee Zero til HALVPRIS! Tilbuddet varer så længe lager haves. Udnyt tilbuddet, og oplev også effekten af ​​Coffee Zero!

Skjemabilde fordeler pbdk

Kaffen med chrom som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater og fedt

Ordinær pris 258 kr  NÅ KUN 129 kr

50%
RABAT
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord

Relaterte innlegg

Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

– Nu kan chokoladen hvile i fred

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.