SMAGEN AF COFFEE ZERO

Bønnerne, der anvendes i Coffee Zero, vokser i den naturskønne Dak Lak-provins i Vietnam. Området er hjemsted for verdenskendte seværdigheder som vandfaldene Dray Nur og Dray Sap samt store områder med frodig, uberørt natur. Regionen har særligt gode forhold til at producere god kaffe på grund af de specielle solforhold, luftfugtigheden og den næringsrige jord.

En af verdens største kaffeproducenter

Vietnam er verdens næststørste producent af kaffe. For mange af os er landet måske alligevel ukendt på kaffefronten. Det er fordi, landet primært producerer robustabønner, som vi i Norden bruger meget lidt af. Vi har i højere grad vænnet os til smagen af de mere eksklusive arabicabønner. De få plantager i Vietnam, som producerer arabicabønner, leverer imidlertid en fantastisk kvalitet i forhold til andre lande, som primært producerer arabicabønner. Det er fra disse plantager, vi henter kaffebønnerne til Coffee Zero.

Det er takket være det unikke samarbejde med de arabicaproducerende kaffebønder, at vi kan fremstille en pulverkaffe med den perfekte blanding af ristede arabicabønner og uristede, grønne kaffebønner, hvilket giver den overlegne smag, du normalt forbinder med friskmalede bønner og friskbrygget kaffe.

bg-kap2

Smagen er lige så vigtig!

Coffee Zero er en god og rund kaffe med meget smag og lav bitterhed. Eftersmagen er lang og fyldig, og den giver en god mundfølelse. Over 700.000 solgte pakker og daglige positive tilbagemeldinger fra kunder på smagen er det bedste bevis på, at kaffen smager, som en god kaffe skal!

Bestil nu til 50% rabat!

Du betaler kun 129 kr. for en prøvepakke! Benyt tilbuddet og kom i gang i dag

produktboks_staende_transp
  • Ja tak! Jeg vil gerne bestille Coffee Zero til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 3 måneders forbrug for kun 774 kr. Med abonnement vil du hver tredje måned modtage Coffee Zero for kun 258 per måned (dvs. 774 kr hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig! *Tilbuddet gælder kun første pakke pr. nytegnet abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord