Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

artikkelbanner

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet mig. For et slikhovede som mig er det næsten så man ikke tror det er muligt, siger en glad Nina.

 

Nina går så langt som at kalde det en afhængighed som gik ud over livskvaliteten. Med Coffee Zero fikk hun løst problemet en gang for alle!

Min mor havde ikke brug for at bruge dejskraberen

Selv om hun er fra Stavanger, bor hun nu på fantastiske Værøy i Lofoten. Her trives hun vældig godt. Og hendes hverdagen er generelt blevet bedre efter at Coffee Zero blev en del af hednes hverdag.

– Sliktrangen har plaget mig siden jeg var barn. Jeg husker at min mor plejede at sige at vi behøver ikke en dejskraber i huset, for vi har jo dig, ler Nina. – Der var meget sandt i det. Allerede fra barnsben af har jeg haft en svaghed for søde sager. Men i voksenalderen blev det et problem. Det går ud over både krop og sjæl når indtaget af sukker blir for højt, medgiver Nina.

Kost med højt sukkerindhold kan ofte forbindes med betændelse og en dårligere immunrespons. De fleste ved allerede at for meget sukker ikke er godt for kroppen. En kost som reducerer inflammation i kroppen vil derfor også kunne være med til at reducere risiko for livsstilssygdomme.

– Jeg var desperat på udkig efter noget som kunne hjælpe mig med min afhængighed til sukker. Man vil jo leve sundt, så jeg forstod i hvert fald at jeg måtte gøre noget. Tilfældighederne ville det, at jeg så en annonce for Coffee Zero, og da bestemte jeg mig for at prøve, siger hun.

– Jeg var meget skeptisk. Så ærlig skal jeg være. Men jeg ville ikke lade noget være uprøvet, og der var mange som snakker godt om Coffee Zero. Derfor bestilte jeg en pakke og 3 dage senere lå der nydelig kaffe og ventede på mig i postkassen. Jeg husker stadigvæg den første dag jeg lavede mig en kop med Coffee Zero, det er altså en helt nydelig kaffe.

– Efter 3 dager var det som om noget var sket i min krop. Det er svært at forklare, men sliktrangen forsvandt nærmest. Helt utroligt, siger en fornøjet Nina.

 

Kan virkelig skrive under på at det fungerer

Nu går der ikke en dag uden Coffee Zero. Nina starter hver dag med en kop, og hun har mærket hvor meget kaffen har hjulpet hende.

– Det er sandt, det som folk siger om Coffee Zero; Morgenkaffen har aldrig smakt bedre, hverken for ganen eller samvittigheden. Jeg kan kendes ved det igen, erkender Nina. Det er meget spesielt for mig at gå en hel dag uten at have lyst til noget sødt. Det er intet problem for mig længere.

– Jeg har en veninde som arbejder på en cafe, og du kan tro at jeg var en flittig kunde der tidligere. Det var umuligt for mig at kigge ind uden at købe et dejligt stykke kage. Men nu har det ændret sig helt. Jeg kan gå ind og sludre lidt, og bare se på de fine kager. Nu nøjes jeg med en kop kaffe, sier en tilfreds Nina. Min veninde taber omsætning nu, men hun er selvfølgelig glad på mine vegne, ler Nina.

Det er meget spesielt for mig at gå en hel dag uten at have lyst til noget sødt. Det er intet problem for mig længere.
Nina Lundberg 

Og der er flere positive bivirkninger. Når sliktrangen forsvinder, glider fokuset over på andre ting. Det er nemlig meget lettere at koncentere sig om sund mat.

Energien og pengene som blev brugt på sukkerholdig mad bruker jeg på sunde matretter. Jeg har fundet en helt annen glæde ved mad, og det vises. De fleste folk undervurderer nok hvor vigtigt kost er. Det er noget jeg virkelig har erfaret, siger Nina.

Sund livsstil og sund krop

Hverdagen har virkelig forandret sig for Nina, og hun kan ikke få rost Coffee Zero nok. Hun er meget glad for kaffen, som har gjort hende i stand til at leve sundere.

– Altså, jeg har 5 børn som alle har været små på et tidspunkt. Lørdagsslik skulle de alle have som børn. Problemet var at halvdelen af slikket forsvandt før lørdagen, og der kan man jo regne ud hvor det blev af, ler Nina hjerteligt. Det var nok mor som ikke klarte at holde sig igen.

– Coffee Zero hjælper mig gennem dagen. Jeg lever meget sundere. Det mærker jeg på kroppen, og ikke mindst humøret. Det er jo sådan med sukker at det kan påvirke alt fra tænder, hud, betændelse i kroppen og din vægt. Med Coffee Zero har jeg styr på alt dette. Det er en fantastisk følelse. Usunde mellemmåltider er ikke længere en del af min hverdag. Det er næsten så man ikke tror det er sandt. Jeg vil virkelig anbefale Coffee Zero, afslutter Nina.

Skjemabilde fordeler pbdk

Kaffen med chrom som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater og fedt

Ordinær pris 258 kr  NÅ KUN 129 kr

50%
RABAT
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord

Relaterte innlegg

Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

– Nu kan chokoladen hvile i fred

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.