Coffee zeRo

Kundeservice

Kontakt vores kundeservice for at få personlig opfølgning. Som kunde hos os får du gratis opfølgning samt råd og tips til, hvordan du bør benytte Coffee Zero.

Hvor mange portionsposer skal jeg tage dagligt?

Den anbefalede dagsdosis er 1 pose, og den bør ikke overskrides. Læs mere om brug og dosering her.

Hvor lang tid tager det, før jeg mærker en effekt?

De fleste mærker en effekt efter 2 uger til 3 måneders brug alt efter individuelle forudsætninger. Der vil altid være individuelle faktorer, som spiller ind. Nogle kunder rapporterer om effekt efter kun 6-7 dages brug, mens andre oplever en meget god effekt efter 4 måneders brug. Er du usikker på din status, kan du kontakte kundeservice for personlig rådgivning og ændring af doseringsbehov og leveringsintervaller.

Hvad er forskellen på grønne og almindelige kaffebønner?

Ved ristning af almindelige kaffebønner forsvinder det kraftige aktivstof klorogensyre. Coffee Zero er lavet på friske, uristede grønne kaffebønner. Når kaffen ristes, bliver bønnerne brune. Før de ristes, er kaffebønnerne grønne. Med vores metode bevarer vi alle de kraftige aktivstoffer, og samtidig har vi fremelsket en exceptionel god smag.

Hvor længe holder en pakke med Coffee Zero?

En pakke indeholder 30 portionsposer og holder en måned ved anbefalet dosering med 1 pose pr. dag. Har du individuelle behov, kan du kontakte kundeservice og få rådgivning.

Kan jeg drikke Coffee Zero på tom mave?

Ja, du kan sagtens drikke Coffee Zero på tom mave, selv om vi vil anbefale et let måltid før indtagelse. Effekten af kaffen vil være den samme som ved indtagelse i forbindelse med et måltid. Læs mere om brug og dosering her

Hvornår på dagen bør jeg indtage Coffee Zero?

Kaffen bør indtages tidligt på dagen i forbindelse med morgenmaden. Tidligt indtag kan være med til at effektivisere kroppens forbrændingsevne i løbet af dagen, og så giver det dig energi. Du kan dog også indtage Coffee Zero, hvornår du vil i løbet af dagen. Indtag lige før sengetid anbefales ikke på grund af koffeinindholdet.

Kan jeg bruge produktet sammen med medicin?

Coffee Zero er et naturligt produkt, der som udgangspunkt kan bruges sammen med medicin. Er du usikker, bør du altid konsultere din egen læge før brug, hvis du tager receptpligtig medicin.

Vi er flere i husstanden, der bruger produktet. Kan vi få rabat?

Hvis I er flere på samme adresse, der bruger produktet, kan I kontakte kundeservice og få en familierabat. Vi anbefaler, at en af jer bestiller først og derefter tager kontakt til os, så vi har nogle oplysninger i ordresystemet at forholde os til.

Forpligter jeg mig til noget, når jeg bestiller Coffee Zero?

Nej, vi sælger Coffee Zero på abonnement uden bindingsperiode. Du får første pakke til halv pris for at prøve produktet, derefter får du tilsendt en pakke hver måned til ordinær pris. Du kan opsige leveringstjenesten, når du ønsker det, men dog senest 14 dage før udsendelse af næste pakke i tjenesten. Det er fordi, vi sender pakkerne af sted tidligere, så de er i din postkasse præcis 1 måned efter den forrige. Vi ønsker ikke, at du skal opleve pauser i din brug af Coffee Zero, men tværtimod får størst mulig effekt af produktet.

Jeg skal på ferie og vil gerne springe én eller to forsendelser over. Hvordan gør jeg det?

Det er ikke noget problem! Vi kan skræddersy en leveringsordning specielt til dig! Du skal blot kontakte kundeservice

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål, hvad gør jeg?

Kontakt os! Vores kundeservicemedarbejdere er produktspecialister og rådgivere, som hjælper dig med alt fra personlig rådgivning til kundeforhold. Kontakt kundeservice i dag for hjælp. Vi er her for dig.

Vi anbefaler dig at læse vejledningen for brug og dosering, samt ofte stillede spørgsmål, hvis du har spørgsmål vedrørende brug af Coffee Zero.

Ud over råd og vejledning hjælper vi dig med:

  • Skræddersyet levering tilpasset dit eget forbrugsmønster
  • Pause i leveringen ved ferier, flytning eller af andre grunde
  • Opsigelse af abonnement
  • Adresseændring
  • Returvarer
  • Betalingsdetaljer og udsættelser

Kontaktinformation

Tlf. 89881495
E-mail:
[email protected]