Kunderne oplever fantastisk god effekt – det er forståeligt, mener personlig træner

2

Efter at Coffee Zero holdt sit indtog på det norske marked, er der solgt 850 000 pakker, og tusindvis af tilfredse kunder har oplevet en vægtreduktion. Det er i virkeligheden ikke så overraskende, siger personlig træner Patrick Torring.

– En smagfuld kaffe, der indeholder en blanding af både ferske grønne kaffebønner og håndplukkede 100% arabicabønner. Coffee Zero indeholder derfor meget både koffein og klorogensyre. Klorogensyre er et vigtigt aktivstof i Coffee Zero, og det kan øge forbrændingen. Kaffen indeholder også krom, der effektivt fremmer vægtreduktion. Krom er vigtigt for nedbrydningen af makronæringsstoffer som kulhydrater, fedt og proteiner.

Torring fortæller endvidere, at krom bidrager til forbrændingen af fedtstof og proteiner. Krom er vigtigt for, at kroppen skal kunne udnytte sukker til at danne energi. Effekten af insulin øges af krom, og krom spiller også en rolle i nedbrydningen af sukker.

Alt i alt virker disse ingredienser godt for alle, som vil opleve øget vægtreduktion, afslutter Torring.

FOTO: Patrick Torring siger at krom og koffein er særdeles vigtige for alle, der ønsker en vægtreduktion.

 

Kunderne er overbeviste

Camilla Brurås fra Åsane

Camilla havde hørt om Coffee Zero, og hvordan kaffen har bidraget til vægtreduktion for andre tilfredse kunder.

– Det er helt utroligt, hvordan Coffee Zero har hjulpet mig. Det havde jeg ærlig talt ikke troet. Men livvidden blev mindre og mindre. Jeg er gået ned i buksestørrelse, siger en entusiastisk Camilla.

– Jeg mærkede det allerede efter den første pakke. Derefter er det kun gået én vej, og det er ned i vægt. Så jeg kan trygt sige, at selv den største skeptiker kan omvendes, smiler Camilla. – Denne kaffe er kommet for at blive hos mig.

 

– Denne kaffe er en god investering i bedre vaner og et godt helbred.

FOTO: Camilla Brurås har oplevet noget, hun beskriver som helt utroligt ved hjælp af de daglige kopper kaffe.

 

Eli Synnøve Askerud fra Hvittingfoss:

– Jeg faldt over en Facebook-annonce for kaffen og kunne jo se, at der var rigtig mange positive kommentarer. Da jeg havde bestemt for at smide nogle kilo, ville jeg give Coffee Zero en chance. Jeg er også rigtig glad for kaffe, og så gav det jo endnu mere mening, smiler Eli fra Hvittingfoss i Kongsberg.

– En fantastisk god kaffe, som jeg rigtig kan hygge mig med. Derudover kan jeg mærke, at min forbrænding kommer i gang, når jeg indtager kaffen tidligt på dagen, siger Eli.

– Nu passer sommertøjet igen, som jeg ikke kunne få på før. Det er jo helt utroligt! Jeg havde ikke troet, at jeg kunne spare på tøjbudgettet med Coffee Zero. Men det er jo bare en rar ekstragevinst, ler hun hjerteligt. Det er virkelig tilfredsstillende, når man kan tage favoritkjolen eller sine bukser på igen, siger Eli.

 

FOTO: For Eli Synnøve er det Coffee Zero, der tæller. Hun kan ikke rose kaffen nok.

 

 

SOMMERTILBUD! Denne uge får du Coffee Zero til HALV PRIS.  Dette tilbud gælder kun, så længe varelageret rækker!

Kaffen med chrom som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater og fedt

Ordinær pris 298 kr  NÅ KUN 149 kr

50%
RABAT
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord

Relaterte innlegg

Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

– Nu kan chokoladen hvile i fred

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.