– Vi trængte begge begge til at gå lidt ned i vægt

Untitled-design-166

Da May Bismo Lerudsmoen besluttede sig for at prøve Coffee Zero, sluttede ægtemanden Rune sig til. Det er snart fire år og flere buksestørrelser siden.

– Ja, jeg sidder faktisk her med en kop kaffe lige nu. En skive brød og Coffee Zero – det er en god start på dagen! Rune Lerudsmoen smiler og fortæller om, da konen May fortalte, at hun havde bestilt en prøvepakke Coffee Zero. Da hun foreslog, at de skulle dele pakken, sagde han ja.

Jeg tænkte, at jeg måtte være lidt solidarisk!

Og som May ganske rigtigt påpegede: Det ville ikke skade, hvis vi begge gik lidt ned i vægt. Og siden er skålen i køkkenvinduet aldrig løbet tør for grønne poser. Det sørger jeg for. Det er nemlig mig, der er ansvarlig for bestilling og betaling, ler Rune.

Har tabt otte kilo

Den 66-årige fra Våler i Solør i Norge har siddet i kørestol i næsten 50 år. Manglen på fysisk aktivitet er en udfordring for mange kørestolsbrugere, og i takt med, at han blev ældre, har Rune været nødt til at passe ekstra godt på vægten. Det er ikke så let for en, der elsker traditionel norsk mad som fårekål, pinnekød og elgsuppe.

Daglig kop: May og Rune drikker kaffen hver dag!

– Du har nu egentlig aldrig været så interesseret i at motionere. Der var én grund til, at jeg tænkte, du skulle prøve Coffee Zero, indskyder May og tilføjer, at livet som gårdmandskone har holdt hende i bevægelse gennem årene. Alligevel kom der en del ekstra kilo snigende.

– Men i løbet af årene med Coffee Zero har jeg tabt otte kilo. Det føles godt i hverdagen: Der er ligesom ikke så meget modstand, når man bevæger sig. Og så er vi begge to gået et par tøjstørrelser ned.

Fart på forbrændingen med kaffe

– Jeg er gået to, tre buksestørrelser ned. Og det er uden at ændre særlig meget på min livsstil i øvrigt. Jeg kan konkludere, at Coffee Zero har hjulpet mig med min forbrænding, siger Rune.

– Det har været meget nemt. Og så skal det siges, at Coffee Zero regulerer maven på en god måde, supplerer May. Den 64-årige tilføjer, at både hun og manden næsten aldrig springer det daglige kafferitual over.

– Det giver os nemlig lidt dårlig samvittighed. Så når jeg er ude at rejse, har jeg altid et lille lager af de grønne portionsposer med i bagagen. Det er virkelig praktisk, fastslår hun.

Netop nu har vi en kampagne, hvor du kan købe storsælgeren til HALV PRIS. Udfyld skemaet nedenfor. NB! Tidsbegrænset tilbud, så længe lager haves

Kaffen med chrom som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater og fedt

Ordinær pris 298 kr  NÅ KUN 149 kr

50%
RABAT
  • Ja tak! Jeg vil bestille Coffee Zero KUN 149 kr. for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. Efter velkomsttilbuddet vil jeg modtage 1 måneds forbrug hver måned frem til opsigelse for kun 298 kr. om måneden. Alle ordrer har GRATIS forsendelse. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato. Ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er der for dig! *Tilbuddet gælder kun første pakke pr. nytegnet abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord

Relaterte innlegg

Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

– Nu kan chokoladen hvile i fred

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.