Ulla oplevede at tabe sig. Dette er kaffen, der hjalp hende

cz smal (2)

Ulla så en annonse for Coffee Zero på facebook. Anmeldelsene på Trust Pilot var gode så hun bestemte seg for å kjøpe en prøvepakke. Det angrer hun ikke på dag!

Ulla Iversen havde brug for en livsstilsændring, og det var netop derfor, hun valgte at købe Coffee Zero. Hun så mange mennesker, der oplevede gode effekter af kaffen og besluttede sig for at prøve det. Den muntre dame fra Skamby i Danmark har kun godt at sige om Coffee Zero.

Anmeldelserne var så gode på TrustPilot, at jeg måtte prøve

– Jeg havde brug for hjælp til at skabe de forandringer, jeg ønsker. Derfor købte jeg Coffee Zero.

Coffee Zero – en helt unik kaffe! Kaffen med chrom som bidrager til kroppens omsætning af kulhydrater, proteiner og fedt.

– Efter 2-3 måneder havde jeg det meget bedre

– Jeg havde tidligere store problemer med at undgå slik. Det er ikke længere et problem. Coffee Zero har virkelig hjulpet mig. Man kan virkelig mærke, at der sker noget i kroppen, det samme med forbrændingen.

– Efter 2-3 måneder med kaffen havde jeg tabt et par buksestørrelser. Helt suverænt, siger en tilfreds Ulla. Jeg kan virkelig anbefale Coffee Zero til dem, der ønsker en forandring.

Add a subheading (4)

Kaffen med chrom som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater og fedt

Ordinær pris 298 kr  NÅ KUN 149 kr

50%
RABAT
  • Ja tak! Jeg vil bestille Coffee Zero KUN 149 kr. for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. Efter velkomsttilbuddet vil jeg modtage 1 måneds forbrug hver måned frem til opsigelse for kun 298 kr. om måneden. Alle ordrer har GRATIS forsendelse. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato. Ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er der for dig! *Tilbuddet gælder kun første pakke pr. nytegnet abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord

Relaterte innlegg

Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

– Nu kan chokoladen hvile i fred

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.