Resultaterne lod ikke vente på sig for Camilla

camilla magasinbilde

Camilla Brurås er en særdeles tilfreds kvinde fra Bergen i Norge. Hun har nemlig oplevet noget, hun beskriver som helt utroligt ved hjælp af de daglige kopper kaffe.

– Med årene bliver det nemt at tage på. Det tror jeg, at mange kan genkende. Kiloene har en tendens til at snige sig ind på en. Du mærker det ikke, før du en dag er blevet lidt rundere, ler Camilla hjerteligt.

Vi ringer til Camilla en fredag morgen i april. Hun sidder og hygger sig med morgenkaffen, som passende nok har været Coffee Zero i godt og vel et år.

– Jeg er 1,75 høj og vejede efterhånden 89 kilo. På et tidspunkt havde jeg taget 22 kilo på. Jeg bestemte mig for, at der skulle ske noget. Mine bukser strammede mere og mere. Jeg er ikke glad for hård træning, så jeg ville gerne have lidt ekstra starthjælp. Det var grunden til, at jeg bestilte Coffee Zero, siger hun.

Skeptikere kan blive overbevist

Camilla siger til os, at hun som udgangspunkt ikke troede på, at kaffen kunne hjælpe. Hun var skeptisk:

– Det er helt utroligt, hvordan Coffee Zero har hjulpet mig. Det havde jeg ærlig talt ikke troet. Men livvidden blev mindre og mindre. Jeg er gået ned i buksestørrelse, siger en entusiastisk Camilla.

Camilla: – Denne kaffe er kommet for at blive hos mig.

– Jeg mærkede det allerede efter den første pakke. Derefter er det kun gået én vej, og det er ned i vægt. Så jeg kan trygt sige, at selv den største skeptiker kan omvendes, smiler Camilla. – Denne kaffe er kommet for at blive hos mig.

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumenteret effekt på forbrænding af kulhydrater og fedt. Sammensætningen af indholdsstofferne i Coffee Zero er helt unik, og du finder ingen lignende kaffe på markedet.

Sjovere at gå ture, når kiloene falder af

Efter nogle måneder med Coffee Zero begyndte der at udvikle sig en meget effektiv og god rutine for Camilla. Hver dag klokken 07.00 startede hun med en kop Coffee Zero.

Denne kaffe er en fin investering i gode rutiner og sundhed. En god bieffekt ved Coffee Zero er, at jeg næsten er holdt op med at købe søde sager. Det er meget sjældent, at jeg køber chokolade eller sodavand.

Det er meget sjovere at gå tur, når man føler sig lettere i kroppen.

Coffee Zero indeholder krom, og dette aktivstof har en effekt på sukkertrangen. Et dagligt indtag af kaffen kan derfor være med til at dæmpe de såkaldte cravings.

– Tidligere spiste jeg tit noget usundt lige efter arbejdet. Det er slut nu, for jeg har ikke rigtig det behov længere. Og det er dejligt! Nu går jeg ture hver dag. Det er meget sjovere at gå tur, når man føler sig lettere i kroppen. For mig gælder det om at have en krop, man trives i, siger Camilla.

Camillas opfordring

Nu har Camilla nået sit mål. Hun har opnået sin idealvægt, og hun er præcis dér, hvor hun ønsker at være.

– Jeg vil altid have Coffee Zero i huset. Selv om jeg har nået mit mål, mærker jeg, hvor meget kaffen hjælper mig i hverdagen. Derfor vil jeg fortsætte med at drikke Coffee Zero hver dag. Det er med til at vedligeholde mine gode rutiner. Jeg har ikke været i så god form i flere år, siger hun.

– Og så må jeg bare sige til alle skeptikerne: Hold op med at kommentere negativt på Facebook, før du har prøvet kaffen. Den har ikke alene en utrolig god smag, men kan også hjælpe dig. Tag det fra en tidligere skeptiker, ler hun.

Før vi afslutter samtalen, har Camilla drukket hele sin kop med Coffee Zero: – Den er altså bare god, denne her kaffe.

Kaffen med chrom som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater og fedt

Ordinær pris 298 kr  NÅ KUN 149 kr

50%
RABAT
  • Skriv din email og tryk "Fortsæt" for at bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betal med faktura efter modtagelse af varen
PostNord

Relaterte innlegg

Coffee Zero havde en utrolig virkning på et slikhovede som mig

Nina Lundberg (57) er en charmerende dame som på mange mader har fået hendes liv vendt op og ned. Hun har siden sin opvækst været plaget med det hun kalder en ekstrem sliktrang. Chokolade, kager og sodavand røg ned i store mængder alle tider af døgnet.

5 fordele ved daglig indtagelse af Coffee Zero

Er du en af ​​dem, der ikke kan fungere uden den faste kop flydende lykke? Eller måske er du ikke helt overbevist om fordelene ved drikken endnu? Så er det en god idé at have et overblik over, hvorfor daglig forbrug af Coffee Zero er godt for dig.

– Nu kan chokoladen hvile i fred

Anniken Jonsen var en "chokoholiker". Trangen til slik forsvandt, da hun begyndte at drikke Coffee Zero.